Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, October 14, 2010

Kalau songket....

Pasti warna ini yang aku mahu!

15 comments:

dyn said...

suke jugak~
berseri-seri...

Xora said...

saya nye baju sanding songket penuh. warna kuning.. tapi tak tau la tone warna ni ke idak.. *cubaan mengingati*

sharifuddin N shakina said...

durruz cerah..mmg sesuai la warna kuning.;)

latest entry: siapa nak kurus?asset & spanx di sini.

Cik NeyNa said...

me too..me too..

cik senah said...

:p individu yg putih melepak aje yg sesuwai ngan warna kuning diraja laghu niee..

satu kelainan dalam upacara pernikahan ( slalunya pasangan pengantin pilih kaler lembut2 ).. kiranya .. AQASHA & BAIZURA nie.. memecahkan tradisi.. dan mungkin jugak menjadi "trend setter" utk bakal2 pengantin 2011 nnt..!~

p/s: warna ni mmg menyerlah dan "bangkit" dalam gambaq..! *dari jauh dah tau dah yg mana pengantin yg mana tetamuuuu.!!~~ * hehehe :P

farahfatihah said...

cantik la baju dia..kuning...warna diraja

~ mizzAmy ~ said...

mak aiii........ amy surrender awal2 warna ni. hehehe.... tapi warna kuning mmg sangat2 cantik. contrast color. ;)

aTy _faRed~ said...

waaaaaaa.... grand...classsssssss... baru namenyer raje n ratu sehari yer tak... :)

bride2wife said...

bright yellow..cantik! mcm jimmy shanley tu..
go for it! :)

harzharun said...

Hi dear....dah jengok my blog sal tema kuning blom??..haaahhh, dat pengantin pakai songket kuning...sgt menyerlah!!!..jengok2 la yea..

Durruz Azam said...

dyn,
chantekkan..dari jauh org dah perasan kita. hehe

Xora,
wahh..mesti tantek. i loike.

kina,
arap jumpa yg okla nnt.

neyna,
me three~hihi

cik senah,
itula skarang trend warna grey,silver...ni something new la. warna terang cmni. tp before dis pun dah ada org buat, cuma yelah kita bukan artis kan. hehe

farah,
yuppyyy!

amy,
hahaha. duruz suka kaler kuning!!! dulu konvo pun pakai kaler kuning. haha...

aty,
tols, baru org tak salah mana satu pengantin. heee...

tahirah,
ohh yeahh jimmy pun kaler ni ek?harus google jap lg. hikss...lately dah mls nk google survey... hikss..

harzharun,
alaa...nape xtinggal link tu tros. haha.punye malas kan. :p

anaztasias einz said...

kali durruz guna warna ni memg raja sehari menyerlah gitu ! sweet bangat =)

cik senah said...

durruz : ermmm.. betoi tuee.. kalau org biasa2 pakai kaler tuee.. maybe tak dapat liputan sgt.. tp, disebabkan artis.. maka..media pun berebut-rebut publishkan cerita dan pemilihan warna terang-benderang nie.. hehe

p/s : durruz & en. tunang putih melepak.. just go for this colour..mesti naik seri raja sehari.. - cik senah pilih light colour aje.. coz en. tunang cik senah berkulit sawa matang.. tak sesuwai nak pakai kaler terang2.. (kesian kat dia.. huhu!~)

Durruz said...

nora,
belom jumpe lagi songket kaler ni. kalau ada, adala. xde pon xpe. hehe.

cik senah,
xla, h2b sy takla putih melepak, kulit sederhana aje. sbb dulu kecik2 kuat main bola.

itula, kena consider si dia jugak sy ni. mayb xberapa masuk dgn dia. sian plak nnt.

ElyaElmo said...

kuning diraja..nice!!! tak ramai yg berani buat :)

nRelate

nRelate