Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, October 28, 2010

See you, next February!

Ok, begini.. After reading his photography blog..as he officially announced that he wont be around taking photo next year.

aku macam terkejut, walaupun when we first met dia dah bagitau but he can still cover my wedding. sebab wedding aku february,

february bila? hmmmmm

jadi, sebagai customer yang kepochi, aku email him. ask..

"is it true, u wont be around next yr? so xdapatla i merasa u tngkp my wedding photo..." ayat nak sedih je hujung-hujung tu.

dengan pantas die reply. consider pantas, kurang dari sejam. wohoho..

"Eh i ade la till April, def. will be at your wedding :D"

ok macik suka...reply balik "lega..."

so, i really hope i'll be meeting u. next year february. insyaAllah.

7 comments:

~ mizzAmy ~ said...

huhuhu.... kalau dia jawab yg negatif, sure sedih kan? dah lah tak lama je lagi.

SiMply NaD'Honey said...

hehehe... iguess kiter ni with the same photographer gak ler..sbb syer nyer photog tu pun dier away on April heheheh...kalo btul la heheh:)

Durruz said...

mizzamy,

sedih jugakla. his co-partner pon terer jugak kan...but still kan...kalo kite suka yg tu..nak jgk yg tu.. bridezilla mode. hoho

nad,
eh nad. yeke.. i saw @ ur blog..ur wedd is one week after mine rite? which means, sama dgn majlis bertandang i.. aik. cmne tu ek?

SiMply NaD'Honey said...

hehehe...kalo nad teka btul la ker tak...heheh...its starts with M is it???well kalo btul...time nad nikah on the 25th(jumaat)dier yg akan take the pic...while on the 26th tu dier ckp yg kwn dier sorang lg tu....:)so for sure tak clash...gan awknyer...

Durruz said...

nad... btolla tu starts with M. hakhak..samela photog kite. tp my main photog tu name die fly. urs is radin kan?

harap gmbr wedd kite cntk la kan nad. hihi... so exciting to see ada brides yang dekat2 tarikh i. infact so far x jumpa lagi same tarikh. di alam maya/ di luar. hehehe.

SiMply NaD'Honey said...

hehehe...ahhhh btulla...time nad nikah...fly yg tangkap(on friday)..time reception(saturday) radin yg tgkap...tuler hopefully our pics turn out to be ok...best lak...dpt tahu bloggers yg khwin dkt2..heheh...and same photog la..tu..heheh nanti leh sharing2 pic outcome yerk heheheh

Seri Mas Nurwani said...

hi guys:)

i pun hire them as my OP. tapi majlis i berlangsung dulu awal skit dr korang. nervous dgn outcome. hope gambar-gambar cantik.hehe :p

nRelate

nRelate