Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, October 20, 2010

deli-cious!

larik sekejap dr topik kahwin...


tempting gilak kan?
i mish u.
mish u
mish u.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
FOOD




5 comments:

Cik NeyNa said...

hahaha..
i mish too jugak kat dia..
disebabkan itu..
ari nih roti canai sebijik..
voley??

cik senah said...

:) aduhaiiii.. meleleh ayaq liuq aihhh.. huhu!! :P

p/s: kalau buat meja khas utk pemanis mulut di kenduri kawenku nnt.. sahih meja pemanis mulut nie yg akan "cerah" duluuuu.. !~~

~ mizzAmy ~ said...

hahaha... sabar dear! kalau ya pun craving sgt, g lah makan seketul. buat hilang craving kan? after semua dah settle nanti g makan secara sungguh-sungguh.

Durruz said...

neyna,

sila jaga makan! haha

cik senah,

selang berapa minit dah habes kot.. bnde camni larissssss

amyyy,
after dah setle pun namo mkn sungguh2...serikla nak exercise. hehe

extraordinary me said...

i miss food too..hihi

nRelate

nRelate