Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, October 27, 2010

menjemput...

i know it is still early.

tapi to some of my friends, sudah ku khabarkan..

harap sangat dapat jumpa korang nanti.

that explains why aku invite korang this early, paham?haha..

save the date~!

the real true, aku ada sejumlah kawan. tak tau nak kata ramai sangat ke sederhana ke. tapi, kalau boleh, yang pernah berkaitan dengan aku dulu-dulu, aku takmau dorang tertinggal dari list jemputan..

so i decided, kena bgtau awal. and dah pesan, ni jemputan dari aku korang..kalau aku terlupa tag fb nanti *kotla kan*. maaf..but u must know that, u r invited..

insyaAllah tinggal lebih kurang 3months 3wks 1 day bersamaan 114 days to go!

buckle up ur seatbelt!

1 comment:

~ mizzAmy ~ said...

betul-betul, kawan-kawan lama mesti diutamakan. my day nanti tak ramai kwn dpt dtg. jauh lah katakan. bestfrens je kot yg dpt pergi tapi tuh lah, kot2 ada pregnant ke apa nanti. sure tak dpt dtg jgak. T___T

nRelate

nRelate