Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, October 22, 2010

persalinan pengapit


3 dari nya sudah selamat diberikan kepada ketiga-tiga pengapit. tinggal sorang lagi belum diserahkan. macik tuh tengah enjoy di singapore :P

i bought these dekat Jalan TAR, kedai mana tengok lah sendiri pada plastik tu...malas nak sebut, karang macam promot pulak...aku rasa bagai ditipu-tipu. tapi takpe lah, dah settle satu perkara yang pentingnya..

nasihat aku, before korang pergi membeli, clearkan minda dengan apa yang korang mahu sebenarnya...

and pastikan, itu betul2 apa yang korang mahu...

i bought all these for items, and additional kain baju sanding in 1 hour only. sebab Kak Wa ada hal nak make upkan pengantin, so dalam 1 hour, i dont think its enough untuk pilih-pilih kain..

aku perempuan kot....

walau macammana pun, kain yang dipilih tu OK, cuma i wasnt satisfied, sebab SA tu tak betul-betul membantu. sepatutnya, bagilah tau berapa meter yang sebenarnya aku perlukan untuk sepasang baju perempuan for example...

naseb kain dia cantik.kalau tak swing mood tengok pengapit nnt. hakhak..

designnya pula, lelaki baju melayu lah kan. jangan nak gedik-gedix buat tuxedo pulak ye. :P
or baju melayu coat...overr koo...pengapit perempuan, aku serahkan mengikut kebijaksanaan masing-masing meng-design. but always remember this rule:

1. jangan over shine pengantin ok :p
2. do not forget rule no 1.

miahahaha.

p/s:my bad, aku tak ingat pun exactly tone color baju sanding aku. huhuhu....tawakal ajelah

5 comments:

didieadila said...

hahaha rule nye sm ngn sy...dh pesan awl2 kat pgapit2..jgn over dr sy..hehehe..

i.am.diana. said...

im in dilemma now..
now belikan kain ape utk pengapit eh? and how much should i spend for them? hadoii.. fenin la kitaa..

Durruz said...

didieadila,
hehe. walaupon tau dorg xkan overshadow kite...tapi saje nak pesan awal2. hehe

diana,
pengapit bole beli lace/ sifon/ satin berkilat tu. depends on ur budgetla. itula, i pun rasa serba salah. how much shud i spend. tp i prefer keselesaan dorg,kain i beli biasa shj, tp yg penting selese utk dorg pakai.

and luckily dorg xbnyk songeh. haha. :P

Hani said...

haha

likes the rule

:)

Durruz said...

same rules goes to u n mekarians zac. hakhak

nRelate

nRelate