Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, March 10, 2010

Vendor & Nikah Berkat & DIY project

oh, aku tiada progress. tengoklah ticker..kannnn lambat lagikkkk..hehe..

esok cuti, im going to service my car, ambil cheque refund, and jumpa potential vendor pelamin. this is my first time nak jumpa vendor okay, and i dont know what to expect.

Vendor

basically esok, i just want her to quote price for me. tanya depan-depan terus. senang. nego harga if possible.. segala keinginan and impian, aku simpan dulu,boleh? ini semata-mata nak tau harge je. hehe. kalau cantik, cun and tiada tandingan(dari segi bajet).. terus bookkkk!! hopefully harga die x mengarut lah, kalau mengarut babai la jawabnye.. T.T

later aku update pasal ni lagi okeh.

Nikah berkat & DIY Project

My friend panggil doorgift as berkat, so dah terikut-ikut dia. I plan to give surah Yasin, but mayb not to all guest, already told mak, she suggested to give tasbih together with yasin .and i'm still looking for vendor yang bole provide me like surah Yasin in the range 60-100 pcs..if possible, printed with some requested wording. and with harga yang berpatutan..

bila bagi yasin & tasbih shj, rasa macam tak cukup, thinking of giving away something extra..

iaitu... home-made choc!!..

nyummy.nyummy.nyummy.

percaya atau tidak, i plan to DIY my own wedding choc!. hahaha..harusla belajar-belajar buat dari sekarang.akak depan rumah i can make a very tasty choc.seriously,recommended. sedaaapp sangat-sangat. selalu homemade yg i pernah makan before this, dia macam a bit oily, and rasa choc yang s0-s0.

but hers... sedap sangat..she is selling it rm1 for per piece.

agak-agak kalau i ngendeng-ngendeng depan gate die mintak resepi die nak layan tak????? heeee~

nampak comot sikitla, tapi suka bila die bungkus macam tu...nice.

google images.

4 comments:

NahWaL said...

wahhh. awal gile. hihi. bagus2. senang sme dah setel

Durruz said...

hehehe..super excited b2b. haha..

i survey je dulu. xbook pepe pon lagi.hikhik

thezaila said...

chocolate is nice.. i did DIY chocolate as my door gift masa tunang jugak.. =)

Durruz said...

thezaila, really?? susah x? hehe

nRelate

nRelate