Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, March 22, 2010

hari ini,

hari ini,

saya sangat gembira!! =)

rase macam nak senyum lebar sampai bibir cantum balik dekat belakang kepala. haha..punyelah gembira ;)

only now i understand, why some brides miss their wedding preps. its totally wonderful. biasalah kekecohan, dugaan here and there...

doa kami, semoga semuanya berjalan lancar hingga tiba hari itu.

totally recommended, Gulatis @ Metro Point Kajang. ade banyak stok kain, and assistant yang all out tolong carikan kain pilihan hati, yang warnanya memang sangat2 susah nak jumpa. and ade jual apeee yang kami cari. ;)
phenat..sedap kalau dapat tido ni ;)

3 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

cantiknyer katil tuu...

nak tido pun takut hehe..

sebab cantik sangat hehe

fikaryna said...

kain rahsia yer..sipi2 xde? hehe..

Durruz said...

eija. chantekkan.. i pun suke sangat. so updet cni. hehe

ryna, rahsie.i pemalu orangnye..nnt i update bucu kain k..haha..tadela, gurau je. =)

nRelate

nRelate