Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, March 8, 2010

Hantaran Checklist.

Ini adalah special entry for us to keep track on our hantaran progress. hehe.. we agreed to exchange these items on that special day. so just roughly ye..

from me to him:

1. Jam tangan: DONE
2. Seluar + baju : DONE
3. belt + wallet. : DONE
4. Kasut: DONE
5. perfume set : DONE
6. Buah-buahan & cake
7. coklat
8. electronic device. : survey

**cincin kahwin : DONE

from him to me:

1.kasut + handbag : DONE
2. telekung : DONE
3.kek atau choc.
4. perfume set : DONE
5. jam tangan :DONE
6. Baju kurung
7. rantai tangan: DONE **for majlis tunang

**cincin kahwin : DONE

as per conversion, these are what we agree. ok je kot. rantai tangan above mayb need to be replaced with something else, since dia akan dipakaikan masa bertunang. iaitu, majlis ringkas a few minutes before nikah. hehehe. hantaran ni gabungan majlis tunang + nikah, so nampak sendat sikit la. haha.. ade aku kisah?? ;)


personally, im not going to giv him al-quran, or neither ask him to give me one. sebab saya sudah ada, and i guess he got his too..banyak-banyak tapi tak baca pun xbagus juga kan. =(

4 comments:

Maisarah Shariff said...

serkup kepala tertinggal tuh. hehehe

Durruz said...

haha. tadey jumpe die, die cakap tamo bg serkup dah. hahaha.. segan la tu kot :P

Tem said...

updated pn.hihi.

Durruz said...

lepas awk tego, kite trus update.

haha.

calon isteri solehah ni ;)

nRelate

nRelate