Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, May 12, 2010

Wedding Umi Khalsum

Boleh tengok sini,

Wedding highlight

sangat-sangat cantik.with all the details..perfecto!


selingan..

hari ni call satu famous photog ni,

tanya berapa price 1 sesi, 2 sesi...3 sesi...*dalam hati..mahalnyeee*

"berape hour ye coverage u?" tanya lagi, nak tau.kate customer kan...

"macam nilah, u isi enquiry form dalam website i, nnt staff i reply ok"

hek eleh... alang-alang ko dah angkat phone tu jawab jela pacik... bukan patah pun gigi jawab soklan aku kan...lain kali letak no phone staff kat hotline kay, ko xpenat jawab soklan aku..aku pun xdela buang duit call ko...

habes..

agaknye die dengar suara aku bergetar-getar bila dengar harga, so dia xrasa aku potential customer...

4 comments:

fikaryna said...

dlm bisnes x baik kerek..huhu..

zielalala... said...

xptt layan customer cmtu..kena la layan sama rata..bnci la org cmtu..pandang kt sebelah mata je..

Emma Manson said...

Been there done that. Orang yang Ema jumpa lagi sombong dari ni D. Nanti gossip! Hehe

Durruz said...

ryna,

beselah.bisnes dah maju. huuu

ziela,
yup.membencikan. rase nak pijak aje..buang masa i btol..

emma,
really?gossip girl. xoxo!

nRelate

nRelate