Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, May 4, 2010

oh cantiknyaa..


i'm now doing some sort of survey on baju reception design..tak tahu nak request design macam mana nanti from Kak Wawa. Aku belum ada the right design lagi. Mayb bole bawak all my google's collection patch sana sini, and give it to her untuk merealisasikan...Yang buat aku teruja dengan gambar di atas is actually, baju pengantin lelaki.

segak 10times, ok!

so MF please take note on ur dietry. miahahahah :P

takla.takla. MF suka idak baju lelaki itu? ;)

ok gudnyte all....

p/s: ive been busy these days, pertama kali lupa bayar semua bills and evrything is over due already. whatever. aku suka bizi2 camni..cepat sikit masa berlalu...cameon...cepatlah tinggal 1 hari lagi... over ok.hahaha

4 comments:

farahfatihah said...

hi dear...i love the color!!! sweet!!!

rajin2 selak majalah sure dpt baju idaman

miss nona said...

cntik!

`BaHa` said...

Hi durruz, my friend came across ur blog n told me ada gambar wedding i hehehe
so ni i nak mintak duit royalti ;p

meh la datang visit my blog n exchange link, if nak read more on the wedding itself gi kat link ni eh
http://herlifetreasure.blogspot.com/2009/12/my-wedding-off-year.html

Durruz said...

farahfatihah,

chantekkan... kaler die menambat hati. BTW, do u have blog? coz tgk ur profile, i couldnt find yours.

bolela kite xchange.

miss nona,
bole request kat azika ni ;)

baha,
hahaha.i curi gmbr u. but seriously u look gorgeous. x ubah cm rozita che wan. memule i tgk, i thot rozita che wan yg tawen. hehehe...i link u kay ;)

nRelate

nRelate