Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, May 5, 2010

conflict:baju nikah

actually aku dah ada design sendiri untuk baju nikah. dah jumpa pun orang yg sesuai untuk jahitkan...kain pun dah beli u'oll

and akak tu pun so nice in exchange idea wif me. harga pun affordable.

tapi tahla, sebab aku masuk and campur aduk part-part yang aku berkenan. and jadilah dia satu design yg aku kira cantiklah ikut imaginasi aku.

and hari ni aku terfikir, will it turn into a nice outfit????..

ke aku akan menjerit menggila nnt. yelah, baju dah siap time tu, takkan pulak ade 2nd thought. tamo pakai baju tu.

self conflict btol... shud i , shud i not?

kalau tamo, which one shud i sacrify. the lace. or the beaded chiffon silk.

matikla camni kalau ape aku nak tak jadi.....

ok.aku adalah tak boleh mengada-ngada. somebody.please convince me.....

p/s: drama queen mode.

baju tantek di sexy mall...

13 comments:

kay kamal said...

u nak jahit kat mane? mind sharing the place and the pricerange?

kay_alia@yahoo.com

Durruz said...

kay,

email sent. =)

ElyaElmo said...

hu3...skang tgh peningg ape yee durruz?? ambik jeee chiffon bead tu...cantikk...trend skanggg :)

miss nona said...

i pun ade kain dh..chiffon beaded..tp xtau nk antar ktne...huhu

brid3ofkayangan said...

dear....mind sharing u send to whome untuk jahitkan...tgh cari jugak...

zzainatul@yahoo.com

PurPLe LaDy AiFA said...

gabung je ke chiffon beaded and lace tue. aritu i buat mcm tue, satin dekat dlm, then chiffon as a main fabric, then patched lace atas chiffon tue.. best! =)

forheavencake said...

bole tak share kat i jugak mane u anta ur baju nikah for tailoring.

thank u tau...:)

lizzy_bennet2000@yahoo.com

Durruz said...

elya,dah xfening.ekekek. i will just proceed wif the design i want. gabungan lace n chifon

nona, tinggalkan emel, if u r interested wif mine =)

bridekayangan, and forheavencake,
nnt sy email k.

lady aifa,
yup tulah plan i. nak gabungkan. tapi bukan patch lace. thanks sbb convince kan i. hehehe

Fathiyah said...

mst cantik baju kamu nnt.erm,kte blm penah tgk contoh baju yg combine lace & chiifon beaded nih.

durruz,blh tau kat mana u send baju?

emel kte k =)
k_long0511@hotmail.com

Durruz said...

fathiyah, design biasa aje. i really hope baju tu akan cantik nnt... =)

eza said...

htr baju kat mn? nak jg...plz sharing the place and the pricerange?tq darruz :)

Durruz said...

eza, my name is not darruz but durruz. tq.

will in details abt baju nikah in future. insyaAllah.

eza said...

ergh huh typing error...sori durruz..ok will waiting tq 4 sharing ya..

nomei_eza@yahoo.com

nRelate

nRelate