Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, May 26, 2010

Kursus Kahwin P16

We went to Kursus Kahwin few weeks back. tak sempat nak story, so here some..

Hari tu kitorang pergi kursus kahwin masih satu hari setengah. sabtu 1/2 day, ahad full day...takde pun qiam seperti yang di uar-uarkan... mayb belum start..

kursus kahwin tu dekat precint 16, belakang alamanda, belakang petronas. every wknd ada. mana2 b2b & g2b yg belum pergi tu silalah pergi..there were so many inputs yang menarik. sebaiknya pergilah dengan pasangan, so kita tau and sama-sama belajar dengan dia..fahami dan hayati tanggungjawab masing-masing dan bertoleransi. walaupun nafkah tanggungjawab suami, sebagai isteri kenalah tolong meringankan beban...jangan duit saya duit saya.duit awak duit saya... no..no.no.. ini isu paling penting lah selain kepentingan pembentukan sebuah keluarga muslim yang sejati...

sepanjang kursus tu oklah, cuma tengahari ahad tu ngantuk sikit.. tapi all penceramah were fun and full with jokes, cuma tengahari ahad kurang sikit. tapi still..OKAY. overall tak seseram yang aku bayangkan. serius memula tu siap berdebar-debar. kotla ustaz panggil baca-baca ayat dekat depan... dari tau, terus lupa sebab nervous sangat...Dewan kuliah pun selesa, bukan macam tutorial class room yang pastinya.. :P

tapi..tapi....ada sikit kekurangan... food dia... cawan minuman agak comot. yang macam baru masuk lumpur punya cawan. memang tak lalu lah nak minum...permukaan air yang berminyak, memang mati lah selera. time-time tu jugak...

so, siapa rajin boleh bawak bekal...ok. tu sahaja. penat, nak rehat... daa~

3 comments:

farahfatihah said...

hi dear..oo g yang kat p16 ek.nape xg yg kat JAKIM huhu thun lepas g fees rm80..skg dah naik lum?

Amalina said...

hye there,

can we have link exchange?thanks

Durruz said...

hi farah,
sekarang stil rm80. MF yang carikan, i ikut aje. hihi...Jakim lagi besh ke?

Amalina,
sure!

nRelate

nRelate