Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, August 27, 2009

Teman di bulan Ramadhan

Here, present to you...

my teman di bulan ramadhan ini, i bring it to everywhere i go, ke office, ke rumah. yes, to accompany me during my boring-boring time.hehe.

can you??

yahh...i'm outdated. novel lama kan?but i just came across it @ MPH, with this new cover, ala-ala cam plastik, so tak membentuk garisan-garisan di tepi buku tu. i loike!

Aku & Mai - frustrated with Kala Hati's ending. How on earth, tetiba Jannah sudah bertunang, at the end our hero Adi Putra pilih Rina (Dynas) as his wife. While, we were expecting Jannah as his bride-to-be.

malas nak layan. bengang ok...Jannah asyik lah cakap hati dia belum dimiliki, sepanjang semua episode tu, and at the last episode turn out dia sudah bertunang sebenarnya, Adi Putra had been rejected! benci tauuuu!!!

nurkasih pulak, i'm expecting Nur Amina to be with Aidil in the end. I just dont like Adam, dengan panas barannya...and simply balik-balik Malaysia terus cakap dah jatuh cinta dengan Si Amina ni....apa kes? so please khabir bathia, please change the story line! hakhak....plis.plis.plis

heehee!




8 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

yes, kala hati tu mcm bangang je..dulu ye ye si jannah cakap suka la apa la, tup tup boleh pulak cakap da betunang,habis tu selama ni tunang dia bole je diam dia keluar makan malam2 dgn lelaki lain.huh sungguh baik hati tunang mcm tu..(entah2 tunang die koma kot time tu)

tapi..Nur KAsih tu biarlah adam terus je ngan amina la awak..sy xsuka aidil la..sbb kdg2 nmpk mcm die pla ye ye dorang becerai bila dia dh nampak dorang semakin close..huhuu.
(khabir bhatia..jgn dengar cakap Durruz tau)hehehe :)

AyureQ said...

kala hati: dh missed byk episode so xtau nk comment ape..tp bunyinye mcm mengecewakan jgk..hehe

nur kasih: i like adammmm!!! hahahaha.. mmg die mcm ntah ape2 tibe2 suke je kat amina tu.. tp scene2 nk fallin love tu buat i cair! hahaha..gatai tau ;p

Nurulhuda|Adlie said...

oh kamu membaca can u keep a secret.. im reading shopaholic ties the knot, hehe..

btw can u keep a secret i pun tak baca lg, i guess i am outdated!!!!

no comment on nur kasih, suka tgk tapi mcm kurang perasaan.. :)

Fuchsia~ said...

dah tau tarikh kawin ke ni durruz? tadek ticker pun ^-^

Wahida Yaakub said...

hehe i tengah rajin surf2 blog orang - jumpa lagi org yg tengah baca sophie kinsella nye buku. i actually said this to nurulhuda | adlie too: the magic about books is, they never go out of date. ever. :)

hehe lawak kan citer ni :D

Maisarah Shariff said...

ahhh. gua paling marah tgk citer kala hati. mmg last minute ubah plot tu. tunang si jannah tu tak bekaliber pon cara dia belakon. mesti tetiba kena panggil jadi watak tambahan. panas hati tol bejaga tiap2 malam, punye lah feel si jannah ni akan bersama dgn adi putra skali chaiitttteee. dah2 jgn pernah disebut2 lagi pasal kala hati depan gua. smapi tahun depan pon belum tentu gua sejuk dgn lu pengarah.

Durruz said...

butterflyinframe: hehe.betol ckp awk.koma lah tu. but last episode adam tewookk...sampai hati die cakap dia hny syang catherina (tp tak cinta)...sgt saket hati tgk cara dia.

ayureq: come n join me watch new series... 48 karat.haha

nurulhuda: tie the knot? harus baca ni....

fushcia: dah ada, but not so near.hehe.nnt bila dah nampak byang i'll put my ticker.hehe

wahida: thanks ya!

mai: sabo.sabo. skang dah tade mood kan nak layan series tv3. mayb sebab kala hati ending yg mengecewakan...huuuu

Nurulhuda|Adlie said...

ofcos la kene baca ties the knot, mmg funny gila, sangat sesuai for bride to be.. to add up pressure!!! hehe..

nRelate

nRelate