Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, August 19, 2009

longing

longing to update Menuju Qaseh.

internet access ku di office sudah di block! aihhh...no more google-ing can be done.betapa aku sangap and meroyan nak kan internet. Tuhan je tau. semalam dengan muka tebal aku email senior aku, request mintak dia cakap dengan bos, tolong lah bagi kitorang internet. reasonnya, susahlah nak buat coding unfamiliar things. selama ni pun, i was completely depends on internet resources.*konon* padahal, aku teringin jugak nak update-update blog and baca blog korang-korang semua.hehehe

oh, rupanya dia lagi pantas. dah email and discuss dengan bos. sekarang tunggu approval, sama ada team kitorang layak tak dapat internet. *say no more, ada lagi sangap dari aku rupanya* hehehe..so tunggu jelah.tah bila kan aku boleh access internet. kalau tengok updet laju satu macam tu tandanya...dah selamat lah tu..

oh, before i go. *tah bilakan dapat update lagi*

Selamat Menyambut Ramadhan semua!
Semoga kita pose penuh *TIPU.TIPU*
i wish we (you and me) could be a better person.
Amin.



dan ini, bilik pengantin ni...aku berkenan sangat.


but i keep wondering, boleh pasang kipas ke camni??takot pulak aku kalau benda tu melilit-lilit sampai kipas tercabut... *i know. sudah terlebih imiganasi*

6 comments:

[ Hanie ] said...

ahehehe, sedang berpikir juga mcm tu :P kang terkoyak pulak ape2 yg disangkut :P tp nice sgt, lain dari yg lain kan? ;)

Miss Shareeda said...

ada aircond kot bilik tu..tak yah pasang kipas. dah ada teman tido kan, sesuai lg pakai aircond kan.. wahhh.. hehe :h:

AmyMizzunderstood said...

tolong la jgn pasang kipas!hahaha..tapi bagus gak idea nih..tak terfikir pun!

cik eja^_^ said...

ermm nak tanya :) "TAKTEH" tu?? dari manenyer compny?? hehe :C:

Durruz said...

hanie: tula, idea yg menarek. lain dr lain.

miss shareeda: lepas i teliti gmbr tu baru perasan ada aircond atas langsir tu.hehe

amy: betol, kreatif. tapi i rase guna chandelier lagi cantek kot.. takut pulak karang ada tangan gatal on kipas jugak...hehehhe

cik eja: eja, hopefully dis is helpful 4 u dear.

http://taktehbridal.fotopages.com

Riena said...

idea sangat menarik.tp silap pasang habis terbelitt...adoiii...
kalau ada aircond bagus la.. sesuai dan nyaman untuk pengantin baru kan?

nRelate

nRelate