Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, August 7, 2009

themes: pink + orange

a good mixture of colors i guess.

chantek kan, so catchy. and nampak sangat-sangat energetic.


google images

readers, i hope this will be helpful for you.

p/s: my blog is turning more and more to colors scrapbook.hehe...nvm, as long as its worth sharing with everybody.

3 comments:

AmyMizzunderstood said...

HEHEHE..this is my engagement theme color...pink+orange..i loikeee

masmOna said...

darl, u give me idea lah bout warna hantaran tunang yang i akan bagi to him since dia akan bagi i pink. i puas dah fikir colour apa yang paling sesuai. pink+orange wud be great.

thanks a lot dear :)

cik syahira said...

assalamualaikum tuan rumah,

theme sy pink dan orange. sedang on going buat preparation. ketika blog walking, singgah ke belog kamu. nice page.

nRelate

nRelate