Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, September 4, 2009

ratu tiga hari.ngeeee~

huda called.
huda
: babe, cni ade ratu sehari. nak x?
aku: nak.nak.nak.nak..nak... *cakap laju-laju dalam satu nafas*
huda: taulah nak, tayah lah cakap 8x...

cet!

so i got mine! after bersusah payah cari di merata-rata tempat. jawapan yang asyik sama, stok belum sampai.

and... suka sangat itu diary, compact and menyeluruh. plus, ada calendar sampai 2011. macam tau-tau aje. so applicable to me! hehe. i really-really need step by step guide like this. yang aku jumpa selalunya tak bertepatan dengan citarasa. heee~


i'll keep my little-dearie-wedding-diary updated with my progress!
*tak cukup-cukup dengan blog.hehe*

my progress so far? null. hanya menambah isi tabung aje, ni boleh kire progres tak?? weee...~


No comments:

nRelate

nRelate