Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, September 14, 2009

the day!


Today, is the day!

Congratz to both of US.

Pagi tadi aku wish dia, then dia tanya, dah berapa tahun ek? tahla, empat kot, kataku.hehe.sekali betul pulak tekaan aku.hehehe. sounds weird? yup. we never celebrate this before act. tahla, aku pun bukan jenis romantik and tak kisah sangat date ni. aku rasa dia pun sama. so sama-sama tak kisah, jadi memang betul-betul tak kisah lah kan? :p

i dont ask much from you,cukuplah sekadar kasih sayang and kesetiaan sehingga akhir hayat ni. Thanks for being with me. Semoga kita bersama dunia & akhirat.Amin.

p/s: i love you







4 comments:

Haliza said...

congrats da 4 thn. Tak celebrate pon takpe asalkan both of u very³ happy together :)

botolbiru said...

it has been 4 yrs ker?
xperasan gak.
that long ek
hehehheeh

asotoko said...

amiiiin. alhamdu lillah.. tahniah2.

Durruz said...

haliza,
thanks, betol. yg penting hepi. ngee~

botolbiru,
yup. tapi rase cam baru semalam aje kan. hakhak.

asotoko,
thanks rumet.amin.

nRelate

nRelate