Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, September 4, 2009

pelamin

by Nas Great Idea
source
i'm speechless. simply stunning!that's it!

10 comments:

Haliza said...

wah!! ^0^ mmg great idea

Sabby said...

nas always makes the most beautiful pelamin kan..

Durruz said...

haliza,

yep.sesuai dgn namanya.nas great idea.

sabby,

true.smue pelamin die buat i rasa mcm di syurga bunga.cantek sgt..hehe..tp tak mampu nak hire die, amek idea die sesiket and suntik pada wedding i nnt..

Dina Halim Bridal Boutique said...

boleh dapatkan quotation from us..kita boleh buat cantek2 ikut budget

naddynad said...

berapa RM lah agaknya tuh kan?? :)

Sha Pattinson said...

ni pelamin puluhan ribu ..someone get marrried at sabah ..mmg nas great idea yg buat hehehe ..he is great like his name ..hehehe two thumb up for nas ..

cik eja^_^ said...

wah... grand nyer :)

Mrs. Amie said...

hi,

bloghopping...

nice but too crowded for me..huhu

Durruz said...

hie mrs amie

;)

bitsANDpieces said...

ive spoken to nas, pelamin ni ade keluar dekat ratu sehari kan? well, jeng jeng, the solemnization pelamin was 5k. not sure termasuk ke tak lampu tuh semua. he's very nice- worth asking :)..heh..puluhan ribu tuh mungkin pelamin ekin-mawi kot.

nRelate

nRelate