Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, July 23, 2009

majlis impian

hari ni saja nak membebel pasal majlis impian aku, dengan harapan MF bacalah kan.hehe..dulu masa kecik-kecik, sbb tengok Ziana Zain kahwin tukar-tukar persalinan aku pun rasa nak jugak lah kan... Aku ade jugak datang kenduri dia dengan mak aku, saja sebok-sebok.

tukar-tukar baju, kejap kimono, kejap saree, kejap gaun, kejap cheongsam....wahhh...aku memang suka sangat lah...tahun lepas pun aku ada cakap kat famili aku, nak kawen nnt nak pakai kimono jugak..hehehe..mengade kan? along aku cam malas je nak layan. hehe..

tapi, now i come to my sense. aku tak berminat dah nak bertukar-tukar pakaian.cukuplah sekadar persalinan nikah, reception aku dan bertandang nanti..3 pasang dah cukup. and kesemua pasang ini aku plan nak buat sendiri aja.. malas nak sewa-sewa. yang aku berkenan, sewa sudah 6 ribu...adoi yaii....so tahun depan mmg nak kena pergi bandung..!!

pasal deco-deco yang lain aku tak fikirkan sangat lagi...just google-ing untuk mendapatkan info.hehe..

aku suka aja baju pengantin yang kain nya meleret..hehe...tak tau panggil apa jenis macam ni, kiranya kalau aku lalu boleh bersihlah lantai tu aku sapu...tapi mungkin kena reconsider, sebab kenduri kahwin aku mayb buat di rumah aja...mayb bukan dewan apetah lagi hotel.

ala-ala gaun impianku

aku suka kain jenis macam ni, tapi kain apa ye ni? sorilah aku memang fail bab jenis kain ni, kalau korang tau, silala share dngan aku kay..hehe

3 comments:

Naniey said...

cantik...tp nani pon fail bab ken2 ni..heheh

kirana said...

kain shantung silk kot..hehe tak tau gak..

kay kamal said...

dat gurl is my skoolmate...da pregnant nak bersalin da pon..nk i ask her ape her material ke?huhu

kalo nk nnti just cari me at my blog eh

nRelate

nRelate