Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, July 22, 2009

Kain saree

Aku tak pasti mana nak dapat kain macam ni kat Malaysia ni, cantiknya yg amat. betul-betul terpegun.. Sila bayangkan dalam bentuk baju pengantin instead of saree okay?

sila nangis ramai-ramai tengok betapa cantiknya kain saree SEASONS neh...


5 comments:

she said...

sangat jutuh chentaaaaa dengan sari yg kaler pink tuuuu. model pon cantik jekkk @_@

Maisarah Shariff said...

ya allah ya tuhanku. lawanye oh my. yang last skali lawa gell.

ok kite tukat route dari bandung ke india, nak?

Durruz said...

she,

tuh la.model cun..pakai ape pon chanteks kan...i pon berkenan saree pink tu...hehe

mai,

tukar route?dan dan...hahaha. i wish kaen2 itu tak mahal mana...kalo 1k semeter, pe cite?hoho...

nanges~

AyureQ said...

suke giler yg last sekali tu..perfect!

kay kamal said...

i used to study in india selama 3 taun..sari cmtu..kat sane (yang actually murah 10Xganda) pon da cecah ribuan..ringgit la bukan rupee..so,cni minumum dlm belas-belas ribu la kot..

n yg last skali nye pic tu is a lengga..here can cost upto RM15K depending on material,design and also workmanship

nRelate

nRelate