Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, July 9, 2009

pelamin #2

source
another type of big size chair, hehe. boleh tak aku ni? more focus on the chair itself rather than the deco.

the deco is simple, and yet looks very nice. but dont know whether, i want pink color ada dekat pelamin aku nanti. and pelamin ni macam tak makan space sgt. sebab aku sukakan yang simple 1 backdrobe panel will do for me..and side by side flowers dah cantik sangat dah.


p.s : ohh, semalam sudah settlekan housing loan, only till bank part- insurance and etc. still waiting for bank to instruct my lawyer. hopefully dis lawyer will do full-hearted job.hehe.

yey! im going to Kedah this weekend for friend's wedding.! cant wait...

No comments:

nRelate

nRelate