Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, July 20, 2009

tak menang tangan

banyaknya kerja kat opis sekarang, sampai tak menang kaki tangan dibuatnya,

blog pun banyak yang nak di maintain.so mestilah ada kalanya, ada yang terbiar tak berupdate. tapi tulah hakikatnya bila rajin sangat buat blog-blog berlainan.

previously, when i started this blog, aku cuma fikirkan tak mahu campurkan blog wedding prep aku dan blog harian. sebab, takot isinya memualkan and wat orang jelik pulak baca. so buat blog lain, sapa nak baca, bace. xmo sudah..hehehe.

so here, aku sudah lama jugak tak research pasal wedding prep, jadi di sini tiada apa nak di updet. nantilah, kalau aku punya lebih masa.hehe..

anyway, wedding date hari tu sudah ada. tapi hanya untuk pihak aku aje. belum diskas pun lagi dengan sebelah sana. jadi biarlah rahsia, belum official pun lagi. tapi punya wedding date sendiri dah cukup tuk buat diri ini bersemangat (waja ke?) untuk kumpul duit lebeh lagi..

yehoooo~!

blog aku yang takde unsur-unsur jiwang, picisan roman iv . tapi kalau boleh mual jugak, xtau lah.hahah

2 comments:

Dayu said...

tu lah, dulu pun pikir nak buat seperate blog tapi pikir balik..rajin ke nak jaga 2 blog
so stick je satu blog
lantak lah
mual ke apa ke...org suka baca
tak suka.. takpe...

Durruz said...

betol2...leceh nk maintain bnyk2..

kena bahagikan masa antare blogs pulak...hakhak

nRelate

nRelate