Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, July 2, 2009

baju #3

jatuh cinta dengan kebaya indonesia ini...kalau design baju akad nikah macam ni pun nice jugak kan. tapi untuk aku, lebih prefer lengannya cukup2 dan kecil di hujungnya...


yang ni sangat-sangat cantik, tampak elegan..

source

yang ni pun aku suka, kain konsep ala-ala gaun, tapi top nya kebaya....anyway, im looking for silver macam ni lah....


ohhh..i really-really need to go to Bandung...!!!

1 comment:

BuTtErFlyInFraMe said...

no need to fly to bandung..try to drop by at Rumah Kebaya Galeri at Shah Alam..kat sn ada indonesian cut n design..link blog die ade kat blog sy. please do visit.kamu pasti suka koleksi baju di sana..

nRelate

nRelate