Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, September 23, 2010

laptop buat hal yg menyeksakan.huhu.

i miss blogging...huhu...laptop adalah rosak,and cannot be fixed kate org kedai tu..hancur luluh dgr...the only choice left,hantar repair dkt kedai yang aku beli dlu...mannn...mane nak cari masa pergi sana pulak..laptop baru????tak mungkin!!!berhenti berharap...i got a lot of things to share,xdela bnyk mane pun...tapi sementara rajin,tp laptop rosakk!!!mana kepuasan berblog dgn hp,siyesss kureng urmph...screen pun halus..org nak tgk setiap liang gambar...kalau bolelah kan...and ofcourse,tiada refresh..ke aku yg xreti???? hopefully belum terlambat mengucapkan selamat hari raya,maaf zahir batin to all...kalau ada salah silap harap dimaafkan...OK,CHOW DULU...PEACE!!!!

2 comments:

Fathiyah said...

patutla lama kamu menyepi, rupanya laptop buat hal yek. sabar ye durruz, dulukan yg mn penting. rite now focus on ur wed k.

Durruz said...

hehe.dahla opis xle msuk tenet...laptop plak rosak..preps pon tergendala.ecehh..salahkan laptop plak

nRelate

nRelate