Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, September 30, 2010

3 bulan terakhir..


3 bulan terakhir sebelum 2011 membuka tirainya..

cepatnya masa berlalu... i got nothing much to update, esok nak jumpa Kak Wawa, bincang design baju reception and pelamin sanding...

oh, finally vendor mini pelamin reply my email.. tapi nantilah reply email dia to proceed. i trust her sincerity, thru her way of apologizing and explanation panjang berjela. =) and going to give her second chance,insyaAllah..

and, all the three girls i proposed to be my pengapit, accept it dengan hati terbuka... cepat cakap ye korang!!! haha.

lets work together on it bebeh.

this evening, me+faverat babes were busy flipping thru colors for them to wear during my nikah day...i guess pastel colors work best among all..

happy preparing all~!

5 comments:

ElyaElmo said...

duruz...cepat btol kan masa berlalu...ha3

Durruz said...

kan elya..

tup tap. tup tap dah tiba hari di nanti... hihi..

tapi i igt dulu masa kecik2, nak habiskan 1 hari rasa macam seminggu.hihi

farahfatihah said...

memang cepat masa berlalu kan? wahhh dah masuk okt la!!

~ mizzAmy ~ said...

lagi 4 bulan ekh? tu lah kan, kejap je masa berlalu pergi. aissshh....

Durruz said...

farah. dah oct ni...ouchhhh!

amy. 4 bulan pun nanti berlalu dgn pantas. harap semua ok.

nRelate

nRelate