Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, September 24, 2010

handbag

hyeee!!

bersiaran dari laptop maisarah..metaceh ye maimai kasi pinjam laptop ko!~

while seating here, mengadap laptop ..biasalah orang dah dekat sebulan laptop out..macam beruk dapat bungalah...and at the other side of the world, rasanya Nawal dah selamat diijab-kabulkan...mesti meriah, and beshh sebab dpt jumpe semua bloggers....congratz to both Nawal & hubby...

esok, my schedule is to pergi facial,pimpin tangan dengan MF for the promo, entry ni.. then pergi home dec exhibition... our very first time pergi exhibition home deco2... dont know what to expect, ade diskaun macam matta fair ke ek? kalau ade pun, ingat aku nak sambar ke..pejam mata jelah..tiada peruntukan...on the next day, pergi Kuantan for coursemate's wedding...Ain & Abrak, congratz on ur wedding!!! korang kawen dulu ek...tak aci ;p

tujuan asal nak berblog, nak cerita pasal handbag...ok, sejak bulan 2 hari tu hunting handbag... sampai sekarang tak jumpa yg berkenan.. ok tipu. ada 1 yang aku berkenan...den konan sngt dahla ni... but of course, igt nk usha-usha yang lain2 dulu...tapi sampai sekarang hati masih melekat dekat yang satu tu....aiyark macam mana...

tolonglah berjumpa dengan yang berkenan, dan harga pun diperkenankan MF...

of course LV,gucci, prada is out my league...

so handbag yg bakal menjadi milikku...tolong jelmakan diri anda. if not, MF pull out handbag dari senarai hantaran, camne??

nangis pun dah tak guna. susahnya nak jumpa yang berkenan...

ok,lupakan macam mana nak settle kan checklist bulan 9eptember... 9eptember tinggal seminggu je kiah oiiiii....hanya the first 2 item yang settle. huhu. tu pun, xde kaitan dengan wedding. HAHA. mengong!

3 comments:

~ mizzAmy ~ said...

good luck dear for handbag hunting.. ;)

Rilla said...

Hehe, frust an bile nak cari satu-satu barang tu, tapi tak jumpa yang berkenan? Neway, gudluck, may you find the handbag that you'll love

Durruz said...

mizzamy & rilla,
waaaaa...tak jumpa lagi...
*ngamuk hentak2 kaki* hihi

nRelate

nRelate