Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, August 8, 2010

mood hilang...


i dont feel like sharing anything with anyone anymore. =( it brought me into a complicated situation, which only me and him understand. takkan kita nak bercerita in detail pada semua kan. dengan parents pun aku tak cerita benda ni. so let it be, simpan sendiri sudah.

kita pun takkan nak bercerita in deep our financial status, and how good/bad we manage our money..tapi siapa yang nak kahwin, or dah kahwin mungkin bole paham nak kahwin memang guna banyak duit..i think it works the same way to everyone, tiada siapa tak berhabis duit dengan kadar yang banyak untuk berkahwin, but it always back to your budget...

untuk si A..mungkin 15ribu sudah terlalu banyak...
untuk si B.. mungkin 35ribu baru kira banyak...
untuk si C.. 70 ribu baru dapat penuhi ur satisfactory level..
untuk si D.. tiada limit budget...

seberapa banyak yang dia habis, biar tuan punya badan shj tau..

dan paling tak suka orang buat assumption, kita perempuan guna duit bakal suami untuk itu ini... come on, i dont have to explain everythng in details to anyone...perlu kah?

gaji aku berapa. berapa kali bonus tahunan. so you can do the math?? macam tu kah?

and, paling tertarik dengan tips dari Diah,

"Rahsia kebahagiaan rumahtangga?
Rahsiakan segala2nya dari org luar :) "

walaupun aku belum berumah-tangga, tapi aku rasa inilah yang sebetulnya.. Thx Diah for the tips.

p/s: semalam annual dinner company, and our beloved tan sri chairman had announced up to 12.2 months bonus...haruslah aku tak dapat banyak tu kan.. kalau dapat, cuti setahun lah aku.
hakhak...

my girlfriends, i can only be real me..to my family, him and these girls..love themm..!
me and bestie...
we won table draw- mini fridge from HP invent, anyone interested of buying this???
my forth times in row win lucky draw. wink.wink.
it almost gets me into tears when listening to his own version of My Way song...
"regrets, i've had a few, but then again, too few to mention"
bukan semua orang mampu berjaya seperti dia, *kagum*


3 comments:

NahWaL said...

sabau beb. don cry2. memang ramai akan cakap gitu even famili sendiri. Even aku pon kekadang sebal dengar tapi nak buat camne? dia tak berada di tempat kita so just let it pass.

yang penting apa? yang penting majlis tu berjalan lancar kan? bukan masanya nak melayan cakap cakap orang :D

mysarah said...

pasal bajet ni sebenarnya subjektif. anyway Allah sentiasa bukakan pintu rezeki untuk kita. n orang kata plak, rezeki mesti sentiasa ada utk org yg nak dirikan masjid. u go girl! ;)

Durruz said...

lom nangis lagi nawal. agak2 kalau berterusan sampai dah nk dkt majlis harus aku nangis ni..hehu~

arap cmtula. kecewa dgn telahan org kdng2...

thanks ya babe!

mysarah, true.. stuju sgt.sejak both of us decide nak kahwin, esp this year rezeki alhamdulillah.. i cuma kurang selesa kalau orang tanya2, and some judging, buat assumption...tapi ada je yang baik nak menolong. hehe..

thanks ye ;)

nRelate

nRelate