Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, August 11, 2010

Salam Ramadhan

hye semua~!!

selamat menyambut bulan ramadhan, semoga tahun ini lebih baik dari yang sebelumnya.

so, sebulan ni kami berdua cuti dari wedding preps. bole tak camtu?

hurmmm...

i'll be back after ramadhan okay, *see, mampu ke tak update sebulan??kuikui.tengok2 esok dah update. haha*

u all take care~~~

mowaaaaaaahxxx

2 comments:

bride2wife said...

selamat berpuasa to u too Durruz :)

farahfatihah said...

slmt berpuasa

nRelate

nRelate