Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, August 18, 2010

tangis hatiku

i made a mistake,

now i feel like crying over it.

seribu penyesalan. how i wish, my decision, was not my decision,

and i follow back my heart.

now i need to face the reality.

girls, everything u decide, just follow back ur heart. i've learned my lesson.

kenapa setiap kali aku belajar dari kesilapan, bukan dari kesilapan orang lain (amek pengajaran maksud aku di sini)...tapi dari kesilapan sendiri..and kesilapan diri sendiri=kerugian. rasa macam nak menjerit aje...

marah.geram.sakit hati. semua ada...

2 comments:

mysarah said...

hey dear, what happened? jgn sedih2 ok

Durruz said...

mysarah, wedd preps tak seperti yg kita nak. jadi cmnila. hihi. tp dah ok sekarang..

nRelate

nRelate