Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, January 2, 2013

Erti 2012

Its 2013 today ladies!

I still remember, i started my 'life' in 2012 a bit later.

I was off to maternity leaves for 3months,and come back to work  somewhere in February.

I emailed my boss to approve my first implementation of 2012,

Hey boss..pls approve my job spec 2011-7890..

Kool kan dengan bos hey hey je!hahaha...tipu!

He replied me back, still living in 2011?

Hahahah.

Probably nothing big happened to me in year 2012.  2011 was much more happening, been
married to a gorgeous man, MF and safely delivered a beautiful princess.

Ohsem sungguh year 2011.

2012 wasnt that bad indeed. Been promoted at work. Oklah dari programmer jadi system analyst. Syukur..

2012 banyak mengajar erti kehidupan and tanggungjawab. and banyak sangat dugaan yg mematang dan mendewasakan ibu muda mcm aku. (Baru umur 26 ok uolls)

2012 adalah tahun untuk belajar dan mempelajari.

And syukur, towards the end of 2012 i found inner peace in me. Syukur, i hope it isnt too late to change. And to my love MF thank you for being my backbone, you are super supportive and a wonderful gift from Allah to me..


Brand new me, in plain wide shawl tailored by Qeesha.com
Abaikan wajah Reyhana. Mmg suka buat muke pelik dpn kamere. 



3 comments:

Pn. Akmar said...

Alhamdulillah..life before married ngan after sangat2 berbeza.. ^^ but the truth is, memang seronok bila dah bergelar seorang isteri dan ibu kan?? rasa tenang sangat..hehe All the best untuk tahun 2013. moga kita sama2 berubah ke arah yang lebih positif in sha Allah.. :)

Durruz Azam said...

Pn akmar, hehe. Lps jd ibu bru tau cmne rase kasih seorg ibu kan. Tenang tu mmg btol..

U too, all the best in 2013. Bersame2 kite berubah ke arah yg lebih baik. Mudah-mudahan. Amin.

M uinvest said...
This comment has been removed by a blog administrator.

nRelate

nRelate