Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, January 16, 2013

Say hi , byebye to Cik Li

Cik Li ni name manja penyewa tak diundang rumah aku.

Tubuh dia coklat2 hitam and banyak kaki. Memang tak cute lah pendek cerita.

Mula2 rumah kami is totally cik li free..bangge ghitukan.. pembersih la katekan... but there was one point tiba2 cik li sekeluarga pindah menyewa rumah kitorang.

Like super gross. Takdelah every where pun dorang ade... tp memang dorg xsegan lah nak lalu depan kite.

Macam,"ko apehal?sewa dah bank in kan?"

Siap naik tangge same2. Apekah??

MF bought la ubat2 penghapus cik li dkt shopping mall...

Tapi same, hidup sihat je.. siap beranak pinak. Dr super size sampai la baby... smue ade. Especially dkt tandas. Mayb iklim sesuai utk buat famili gathering smue..huuu

Memang rimasssss sangat2.

Then we figure out yg cik li ni berasal dari area rumput yg baru MF tanam. Sebab pernah nmpk cik li sekeluarga berkeliaran situ... siap poopoo dkt dinding rumah kitorang. Memamg gross. Nak muntah aku tengok perangai cik li sekeluarge...

Lastly terjumpe solution sebenar.. shieldtox outdoor! spray dkt luar rumah,saliran air dkt tandas and tingkap. Esoknye tengok cik li sekeluarge dah babai... ever few days after masih ade yg mati walapon kitorang dah x spray... now xjumpe lagi cik li.

Bye bye cik li. Tak sedey plisss

Tak silap, 1x spray bole tahan for 6months.

Korg try la...




No comments:

nRelate

nRelate