Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, July 15, 2010

lagi satu boleh cross....videographer

done with photographer hunting,

we proceed to the next level, videographer. at first we thot having a simple touch of nikah session will be more than enuff for us. videography just for the sake of having "aku terima nikah.." recorded..

and can be played 1juta kali pun kalau mahu!

our requirement is simple. and i browse thru email sent by Zara (thank you so much darling!) she helped me a lot by forwarding all the quotations she got!. seriously, thank you so much.really appreciate it. =)

and my survey continoued...until last Monday i google-ed for 'dslr videography'

we met him last nite, to see some sample with our own eyes..dan sengaja nak kenal siapa orangnya..

they are using HD cams, and of course the outputs are undeniable damn beautiful and sangat WOW! aku adalah jahat sedikit, sebab leka watching the videos, sampai tak dengar apa dia cakap. hakhak.

ok, cukup. they go beyond our requirement. so here, seal the deal. wink.wink.


nak reveal ke tamo?ok segan jap... *tak memasal*

9 comments:

ZARA said...

most welcome darling... tolong menolong amalan kita... kihkih

Durruz said...

ngehngeh~

have u book urs?

Cik Belle said...

care to share with me tak dear? tihihi..

hana yoriee said...

iyealah..share la durruz..=)

PurPLe LaDy AiFA said...

share2! nak tgk gak video2 die.. hehe

miss nona said...

durruz..share la..nk tau..

BuNGaKRiSTaL said...

hi! kebetulan i pn tgh dok memening kepala memikir nk hire x videographer nih... tp setakat ni i baru jumpa 2 je yg b'kenan di hati.. and sadly, 1 of them dah x available on 1 jan 2011 tu..

bole x minta jasa baik you forwardkn list yg u ada kat i.. itu pn kalo u sudi nk kongsi and dengan kebenaran tuan yg empunya asal nyer.. :)

my emel: are_qu@yahoo.com


TQ..

Durruz said...

i will fwd to u guys.hehe...dgn izin zara ;)

Cik Belle said...

thanks durruz, thanks zara! love u both, muah muah! hihi

nRelate

nRelate