Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, July 18, 2010

#214


Approaching 200.

like wauuuuuu!!!

4 comments:

Nora a.k.a Aira said...

canteknya..vogue gitu =)

ANIeM said...

i want videographer list!!! Tq..:-)
rul_han83@yahoo.com

Durruz said...

nora,
cantik n sexy! opssss... hihi

aniem,
salah comment ni.kuikui. nvm, will send to u tonite,insyaAllah

thezaila said...

hi.. i pun suka idea lantern2 nih.. tp its quite pricey (to me.. hehe) daam rm12 mcm tu utk satu.. but then i pernah dgr yg ada satu kedai kt area petaling street ada jual lantern ni ngn harga yg lebih murah.. =)

nRelate

nRelate