Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, July 19, 2010

lantern deco


i miss him. okay, bukan senang aku nak tulis cmni. cube cari, ade ke sebelum2 ni. betul2 rindu maknanya ni. lama ok tak keluar sama, takdela hubungan jarak jauh pun, but still...kondisi, masa, kerja selalu tak mengizinkan.

MF tanya, nak buat apa lantern paper tu... nahhh! nak buat macam ni lah MF dear oiii. cuba awak ni rajin sikit survey. hahaha. nama pun lelaki, minat ke nak survey2 benda macam ni..so, nak memudahkan kerja, post sini. kasi dia tengok. hohoho. sebab nanti kitorang argue lagi. miahahha....

ok, rindu nak pergi survey dgn MF sebenarnya. nak survey lantern. lantern. lantern. dan lantern lagi...

OK,adalah funny, i asked my chinese male teammate,

"u mesti tau kan berapa price lantern ni, bole dapat murah tak.."

die explen tatau,cos ayah dia yang beli pun selama ni. aku ingat conversation mati di situ. first, he is male, assuming he is not interested. second, memang dia tak interested lah kan?? third, why should he interested??

ok, sekali dia bagi aku link. miahahaha... kat mana nak rent bagai-bagai. pricing. some samples..

aku pun kalau orang tanya-tanya, tak rajin kot nak google benda-benda camni. hakhak. btw tq my fren ;)

tu pun kalau dia tau blog aku. haha

ok, sambung pasal lantern. aku takdelah nak buat penuh macam tu, eventho sangat sweet and comelkan, nak-nak buat dekat cake cutting pulak, mau berpinar mata photographer and videographer nanti...so mayb kasi balance, each tent should have at least 5 ke...

my bestie is getting married in less than 6days, bestie since darjah enam. love yaaaa!

6 comments:

ElyaElmo said...

dear...elya pun minat gak dengan lantern2 ni...nmpak sweet jee wedding nnt kannn...teringinn sgt nk letakk ni ..he3

PurPLe LaDy AiFA said...

my mum pon suggest hias canopy gn lantern instead of scallop... tp sbb kt kuching pyh nk cr lantern murah n terlalu last minute, hias gn scallop je.. huhu

farahfatihah said...

dear, dah jumpa lum lantern tu? kalau dah, share yer cari kat mana

Durruz said...

elya.

jom hunting and beli!hehehe

purple lady,

ur mom really got a taste dear. yang penting majlis dah slmat pun. besh!

farah,
i found one. tapi x survey habis lagi. and selagi xtengok i cannot confirm u with the quality. mayb will meet up with that vendor somewhere in bulan ramadhan nnt.just to isi bulan ramadhan dgn aktiviti simple-survey. hehhe

farahfatihah said...

ok dear, t update k.thanks

ctmz said...

hii dearr.. i baru je beli lantern last 2 days.. best sgt dh dpt jumpe.. puas search kat enchek google tau..! i bli kat THE BASKET SHOP area UO d Petaling Street.. berbaloii jugak drpd i beli on9.. ni diorg pnye link :
http://www.thebasketshop.com.my
selamat membeli..~ =)

http://the-red-heart.blogspot.com

nRelate

nRelate