Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Saturday, July 2, 2011

Summary: Wedding vendors & etc (1)

134days since my wedding day.

dah lama kan? so i will throw everything in one post! sebab i wish to move on with other things in my life. selagi x habis blog pasal wedding rasa macam tak bes, and tak bole pulak sambung episode seterusnya.


Wedding dress details. (photo click here!)

Nikah (Faizell Azraff)


read this post.

Sanding (Cleo Studio Ampang)

facebook: cleostudio

new baju for bride & groom, design ikut kehendak pengantin, tapi for rental. price range dalam rm1500.
Nak tanya pasal servis bole email me!
Recommendation : good

Bertandang (Rumah Kebaya)

facebook: Rumah Kebaya

baju sewa, and yang memang dah ada di situ. rental price rm1300++ macam tu inclusive all those accessories. baju fully beaded.
servis: good, sanggup layan sampai i dapat baju yg paling sesuai. masa tu, tinggal 2 weeks from wedding kot. but then badan dah naik, so x muat. huhu.

coming up next: make up !

2 comments:

LisaLisut said...

i penah mekap kat cleo dlu hehe masa dinner college UM.haha.best cntik.

Durruz Azam said...

cantikkan, i pon mekap ngn kak wa for bertandang.

nRelate

nRelate