Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, June 19, 2011

Wedding highlight

hye readers!!

dah lama rasa aku tak berblog, bukan sarang labah2 je ada sekarang ni. segala jenis sarang ada kot. hehe.

i know, aku hutang banyak entry. so many things have yet to review. so many things, but so little time. kadang-kadang rasa macam nak buat magik. sebut ting je blog dah update. sebut ting je kerja yang bertimbun dkt office siap. sebut ting je lauk dah siap masak. hee hee.

only and only if i got such power.

im adapting myself girls. life is full of surprises.

i have yet to review:

1) Make up artist
2) Wedding dress details. p/s: Sorry for not being able to earlier. =D
3) catering
4) nikah & sanding doorgift.
5) photographer & videographer.
6) henna
7) wedding shoes
8) wedding cake

fuhhh.. bole tahan banyak jugak. :p

layan highlight wedding dulu yok! after 4 bulan kahwin baru dpt. but, still love it!

Fadzrizal & Durrus.

4 comments:

anaztasias nora aira said...

cantik semuanya dear !!!

choclairissa @ intan said...

u nampak sangat happy dear..mesti tersenyum2 lagi tgk video ni kan? :)

Maisarah Shariff said...

omg suka gilaaaa

Durruz Azam said...

hehe thanks korang!

nRelate

nRelate