Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, February 10, 2010

three of us

him, me and mike (my camera) on the way to Majlis bertandang Ayu & Thareq.

thanks AYU, for uploading my photo on her blog. Tak pernah ada gambar kami bertiga camni. hehe...suke..

hate that i have no time to update about Ayu's wedding.. a lot of wedding on dec + jan, bro's wedding on january, no more disk space on laptop, no internet connection at new house,...haihhh....and i also dont feel good to update lebih-lebih pasal her wedd, padahal masa tu tuan punya badan pun tak story apa-apa lagi di blognya...

and now shes pregnant, i still tak story lagi.

BTW dear, if u read this. i'm always happy for what u went thru these few months
kahwin-pregnant-soon to be a mommy.
i'm away.. lefted behind.hahah...

CONGRATZ Ayu. Mwahhhh!~

p/s: i like the photo above, we two were looking at the same side, and melangkah dengan kaki yang sama. hahaha....pe maknanye tu???**bajet**

3 comments:

farhanna said...

nice!

AyureQ said...

hahhaa..kene mintak royalti ni...lol...

aah..this year Alhamdulillah everything goes smoothly...mula2 rezeki kahwin -dapat baby..
now rezeki baby - thareq dpt post senior..
hehe..Alhamdulillah sgt...

Nnt dee pn akan rasa perubahan positive dlm hidup after kahwin.. percayalah...=)

gudluck in your preparation!

Durruz said...

ryna,

hoho.thanks~

ayu,
royalti?? hahaha....banyakla dee kene claim dgn ayu cmtu. :p

wah,thareq dah naek jadi senior. gile cepat. gud2...congratz to him. rezeki baby la ni...insyaAllah,harap-harap semuanya smooth jugakla.

umah korang dah pasang lom tenet?kitorng berabad lagi...haihhh....

nRelate

nRelate