Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, February 19, 2010

pelamin anganku..

i'm about to pay my MUA the deposit.. tapi.. pelamin decorator masih tak reply email.

i need her to get back to me as soon as possible. so that i can plan on my budget... and boleh adjust wheres possible..biasala, aku memang berkira-kira dalam segala sudut, especially tang duit.. malas nak ulang-ulang banyak kali.hehe..kesimpulannya memang kedekut suka berjimat cermat. hoho

something sweet & simple like this for nikah..

kaler pink camni pun cantik. but for nikah, my vote goes to tiffany blue. cuba lagi ya cik pink..hehe.. lupa from where i took this.sorry.

oh, i really heart this...

i heart this even more......

tumbang...sekian...

p/s: oh pelamin deco, reply my email plzzzzz.......

6 comments:

fikaryna said...

no 1 sgt sweet utk nikah..

Tem said...

all designs look nice.hehe.i prefer no1 and no4.nampak menarik n simple.xla penuh sgt deco nya.hihi.

bulanbintangkejora said...

wah u dh stat nk bbok pelamin ek..
tgk pada wedding ticker tu u lg 11 bln..i lg 10 buln..huhu..

sk said...

i vote for the last one! cantik sgt! =)

hanim said...

vote for the last one!! soo sweet!! 1st pic pun comey, just change the color.. sure meletop! :) terasa nk naik pelamin lg sekali laa.. :(

Durruz said...

ryna, yups. sweet sgt tuk nikah.

tem,
me tooooooo... kan kite serasi! hakhak, thanks coz meninggalkan jejak :)

bulanbintang,
hehe, not yet.still survey and ask for quotation.hehe.

sk,
cantik banget kan...sgt exclusive to me.

hanim,
perhaps nnt i pun akan rase mcm u dear..sekarang makin lama makin cantik design...huuu~ harge pun makin mahal, tu yang tak suke tu. hehe

nRelate

nRelate