Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, February 11, 2010

dilema

i'm in dilema.

tak tau nak pilih yang mana.
yang ini cantik.
yang itu pun cantik.
tapi yang ini tadi lebih cantik.

from day one tengok hasil tangan dia, memang aku dah jatuh cinta. and firm aku mahu dia.masa tu tanya harga, tahun 2009 kot aku tanya, price boleh tahan menarik. kelmarin email, dia cakap harga tak berubah. tapi tiba-tiba, kena bayar transportation charges pulak...while my home only dekat Shah Alam....still dalam lembah klang kan??

i don't know about others, but for me. as much as possible nak cari yang jimat. especially tang make up ni. so i continue with the survey. found someone that can offer cheaper. tapi my heart masih pada yang pertama tadi. but kedua juga cantik.

my budget is rm500 for each makeup session. tu dah max lah tu..bila nak bayar rm1500 for makeup only, rasa baik aku pergi beli peti ais ke kan... hahaha. but after all, both vendor pun still within my budget. tapi aku selalu ngintai-ngintai kalau ada yang murah..kot la kan? :p

nantila decide, boleh?

7 comments:

NahWaL said...

buat dua session, satu session tu takyah, makeup sendiri je LOL

majlis kawen orang melayu susah kan? kawen omputeh agi senang. LOL

Xora said...

buat mekap trial dgn mereka. pilih the best two, baru leh buat keputusan. tapi ongkos gak la :D

ally said...

dear, keep on surveying..selagi bole jimat,hehe..gud luck k!

nur zarifah said...

Makeup Adnan Jaafar cantik.
Price pun ok..
If amik tiga2 session ngn dia, bleh dpt diskaun..

Zainur said...

rasanya Shah Alam tu di luar kawasan lembah klang kot...tak apa masih byk waktu utk survey..kalo org yg dah pro n berpengalaman mahal sikit la tp ada jugak yg baru berjinak-jinak tp make up lawa juga and harga sangat murah! Anyway, salam kenal :)

Durruz said...

nahwal,
how i wish i ade talent dalam bab2 mekap ni..hehehe..sayangnye xde..tsk..

xora,
yupp..balik2 ongkosnya jugak yg ku risaukan.hehe

ally,
tq so much!

nur zarifah,
bole bg i contact no die???i google tp xjumpa la anuar jaafar ni. mayb i yg x familiar dunie2 mekap ni..

zainur,
all this while i mmg igt shah alam is within lembah klang.hehe.. tula, bnyk lagi waktu, kene terus gigih survey. hopefully by mid of this year dah ramai lagi yg terer.hehe

satria kelabu said...

hi dear,

saye pun dduk at s.alam gak..
n if mintak quotation from them sume nye kne add extra charges sebab dduk kat s.alam...

so yg saye dah survey:

sue cantik - each makeup rm950
emma pesona - each makeup rm450 (tapi sebab kne include kan skali xtra charges so rm500 each makeup)
nurin makeover - each makeup rm500 (if amik 3 kali with her extra charges tu is free)

byk lg make up artist yg lain lagi yg u boley survey...hihi still hv a long journey to go dear...take ur time =)

nRelate

nRelate