Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Tuesday, February 2, 2010

-Away-

i'll be away.

take care all!really going to miss blogging world and facebook too..

tsk.tsk.


p/s: bile la orang tm nak dtg pasang internet kat rumah baru ni...hukhuk. cant wait for hari menetap tarikh this weekend =) ..

6 comments:

NahWaL said...

hari menetap tarikh itu bes tue..:D. good luck yang!

asotoko said...

ala.. hampa nak pi mana durus? jgn la hilang lama2 nanti cheq rindu nak baca tulisan hampa

Maisarah Shariff said...

my prediction: u gonna get married earlier than tarikh jangkaan. yayy!

fikaryna said...

huhu..rindu la nanti..

Durruz said...

nahwal,thanks.only today baru bole komen balek.huhu

asotoko, not going anywhere...aku takde internet je.. :(

maisarah,
u were wrong...nyesal x buat betting dengan ko aritu. hahah.

ryna,
jangan rindu-rindu.im back, but using internet opis. haha. :P

金瓜米粉Jason said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

nRelate

nRelate