Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, January 13, 2010

semuanya cantik!!!

siapa yang suka tengok aje benda cantik, mesti nakkkkkk jugak betul x.

here, majlis pertunangan Aida gadis melayu. cantiknya.*gulp*

suka dulang hantaran cmni. mesti mahalkan....

aduhai pelamin...aida yang cantik manis. tp pointnya di sini, bukan dia. tapi baju dia. i always love silver. bila nampak silver wif beads penuh camni...tewos pengsan..
juga suka pada tudung dia. selendang ke ni ek?kat mana nak cari yang cmni?custom made ke?huhu

baju aida full. tp sy tak suka sangat design dia. nampak dia berisi kan?hehehe..i met her before, orangnya sangat2 kecil dan halus. hehehe.

papai~

3 comments:

Afira said...

cantik...rasenya dulang hantaran tu guna pelapik "bantal"..

new idea..kreatif

Durruz said...

i think so as well.guna kusyen kan.. nampak elegan. hehe..

Durruz said...

link u tau ;)

nRelate

nRelate