Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Wednesday, January 6, 2010

bulan 12 adalah bulan kahwin.

OKAY, sudah lama tak update blog..

we first start with my officemate's wedding on early dec. that was the first time ever i attended Chinese wedding., more to come soon.. sebab ofismate adalah ramai chinese, but provided im invited to the wedding lah kan.haha... mmg agak loser lah, only after a month hanya mampu mengupdate tentang wedding dia.hehe.

i was so regret kerana forgot to bring Mike along with me.hanya sekadar menggunakan kamera compact sahaja.it was held at seafood bangsar. tapi, makanan yg dihidangkan definately lah bukan seafood.walaupun aku dan rakan-rakan berangan konon-konon dapat makan seafood. more to chinese food lah actually. but sedappppps sangat2. especially shark fin soup. and my teammate ajar macam mana nak bagi sedap.letak cuka and cili jeruk sikit. pergggghhhh... awesome!

masa bride & groom masuk. ni je aku dapat tangkap...huwaa..nanges okkk.dapat tangkap gambar hujung gaun bride aje..diorang ni jalan laju sangat. saat itu aku sangat-sangat merindui Mike..


funniest thing happen masa tu, groom's father nyaris-nyaris tertuang wine dalam gelas fakri and zabari.hahaha. but, kata 1Malaysia, the other chinese friend yang laju-laju cakap..jangan2.haha. =)

lauk petama kami. siap berasap-asap lagi tuh.niceee
shark fin soup.

groom-bride.

ramai-ramai bangun cakap yam seng.....panjang giler.dalam 1 nafas. memang aku terserdak-serdaklah kan kat situ.haha.pedulik!

doorgift yg comel.
dalam ada kek butter

berkongsi meja.

me and my teammate.

p/s: tiga gambar terakhir diambil dr Fakri. ;)


till then.papai~



2 comments:

.:ANN512:. said...

hey durruz!~
lama x nampak?hehe.

ouh..i kalo gi chinese wed, i paling suka part yamseng tuh..selagi pjg nafas slagi tuh la x bhenti senngggg tuh..haha!*p/s : i x minum ok*

lagi satu, i suka part groom&bride kiss..haha*gatal kan??hikhik*

yg x best..slalunya kat hotel,guest table yg halal dia letak kat tepi/blkg..x dapat kat depan/tgh2..x nampak sgt pengantin :(

Durruz said...

ann,

tula i jarang update blog, i pon rasa cm lama dah menyepi.kalau update pun setakat post gambar.hehe..

i kan 1st time pegi chinese wed aritu, mmg tekujat kejapla..igtkan yamseng pendek aje..ni sampai nak terbatuk-batuk xcukup nafas dibuatnya.

hohoho.gatai na.part tu plak die suka.hehe..mase wed tu i xperasan plak dorg kiss, cm takde je.sbb i sebok makan agaknye.haha

nRelate

nRelate