Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, January 11, 2010

remember, i'm a food lover.

so i chose chocolate fair over pameran pengantin.

hehehe.

i went to chocolate fair with MF. suka sebab ada banyak ceklat. sampai kelabu mata dibuatnya.hehe.but, aku berjaya kontrol rasa hati nak beli semua.

comel-comel isi nye. sebekas rm45.
bole buat hantaran, tapi tak gamak la i nak makan muka sendiri or bagi orang lain makan muka i.hekhek

small fundue. bole la kalau nak buat small party. sedap jugakla.tapi chocolate dia cam pekat sangat.

choc bar. yg kecil warna purple rm2, yg besar warna biru rm3.kalau nak custom made cover kena order 2 bulan sblm. aku suka yang warna purple tu, sebab comel aje. bole tempah disini

lalalalala~
papai.~


No comments:

nRelate

nRelate