Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, February 13, 2011

last minute tasks

the idea came up just this week. on how my wedding guestbook would be. the fact is, aku yang tiada masa nak fikir pasal guest book bagai-bagai. and i almost forgot pun.

but remember my last post, pasal console table aku order dekat bangi. sebab dah order+bayar depo, and dah buat some rangka for decoration i shouldnt let it pass and totally ignore.

i have yet,

to collect the console table.

to print some photos for decoration. at least 30 of them needed.

to pickup guest book cover and make it as a book.

semua ini perlukan masa. and i really feel 24hours no longer enough.

today is my last day working. it was supposed to be yesterday. duhh..but workload doesnt permit it to happen.. i tried to do it very very well, so that nobody's going to get me on the phone pasal kerja. please...

aku memang tak pernah sempat pun nak berangan-angan pasal wedding sendiri. so kasi lah aku chance ye. aku nak berehat bersulam-sulam dengan angan-angan before my biggest day in life.

ceh! macam sempat.

Hari-hari akhir sebelum berkahwin.

Ahad: Siapkan doorgift. Ada meeting keluarga. I hope everything going to turn up well.

Isnin: Pickup baju sanding, pick up cover guest book. Kalau sempat nak siapkan buku guest book. Beli candy utk kids. HAHA.

Selasa: Bermandian di spa.

Rabu: Siapkan bilik pengantin and etc.

Khamis: Doorgift sampai and kenalah pack. gigih berusaha! chayoks..

Jumaat (pagi): Ambil hiasan hantaran. Kek hantaran and kek kahwin.

Jumaat (petang): im his, insyaAllah.

5 comments:

Syima Syaz said...

goodluck dear....
rileks k...

Rilla said...

go Durruz go..semoga dipermudahkan, k

cik senah said...

semoga semuanya berjalan lancar yaa... :) selamat menempuh alam berumahtangga.. :) [aminnnn..]

"cikkin" said...

cahiyuk2!! semoga semuanya di permudahkan..amin~~~

SiMply NaD'Honey said...

gudluck dear...heheheh aper2 pun sentiasa stay calm k...heheh...wishing u everything goes smoothly as plan:)both of us..kan february brides kan heheh...so support2 heheh...gudluck:)

nRelate

nRelate