Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, February 21, 2011

Kenapa hantaran bunga penuh mahal?

i finally get the answer. hehe.

lepas dah kahwin baru tau kan, hakhak!

abaikan kelayuan bunga. hehe. shot ni aku baru ambil tadi, hari ke-empat selepas selamat bernikah. so haruslah bunga yang cantik pun layu, tapi keharuman tetap maintain ok. hoho. tu gubahan hantaran dari hubby *cough* utk aku. actually masa nak mengemas tadi aku gabungkan bunga-bunga dari 4 dulang combine dalam 1 dulang. maka jadilah hasil seperti di atas. bunga penuh. cantik kan? takde ruang udara nak bernafas kalau semut duduk dalam tu. haha...

so you can do the math, kalau 1 dulang bunga penjuru rm50, kali 4 penjuru dah berapa kan...jadi memang tak pelikla kalau jadi mahal. huhu..

tapi kalau tangan seni, gubah sendiri 1 dulang rm50 pun cukup dah!

3 comments:

cik senah said...

huhu... meriahnya kalau dapat gubahan hantaran sepenuh iteww.. hehe..

p.s : gabungan warna yg menarik.. berseri-seri dalam gambaq.. :)

p.s : upload full shot baju nikah buleyyy..??

naddynad said...

Darruz : tahniah ya..selamat pengantin baru..
rasanya Darruz adalah penghabisan b2b dlm blog nad...hehe :)

farhanna said...

warghh nice... sgt hampa mine.. kawen raya cina.. semua kedai tutup @ sold out..pasrah je.. dgn ape yg ada..

nRelate

nRelate