Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, January 10, 2011

Senarai Vendor Yasin


Hye korang. sebelum aku terlupa, dan mengabaikan perkara ni, its better for me to share it here.

through out my survey for 1 year,i found several vendors yang ada provide servis tempahan personalized yasin. price vary from one to the other. back to your budget and own preference ok.. =)

Al Falah Publication.
- If im not mistaken price rm3.00 for pocket yasin. and minimum order is 200-300pcs. boleh call Hj Abdullah to order: 019-2155616. Buku yasin consist of almathurat, kumpulan doa-doa, and surah yasin.

asmahnani@yahoo.com
-vendor dari terengganu. min order 100pcs, harga rm2.50 satu. size kecil molek, btol2 muat masuk poket. inside ada surah yasin.

zahir_353@yahoo.com.my
- vendor dari putrajaya.
min order 100pcs, harga rm2.50 satu. servis very2 fast. cepat reply. cepat deliver product.

darul nukman, wisma yakin
-price range rm4.50 kalau tak silap. bigger size, in white color. and nampak esklusif.

http://warna-i.blogspot.com/2009/11/yassin-as-door-gifts.html
and another one, famous among blogger. price range rm4.50 kalau tak silap. i dah lama tanya and dah lupa...huhu.. yang ni cantik, siap ada sarung for the yasin. go for it if you can extend your budget.

p/s: gambar adalah from warna-i.blogspot.com

happy preparing all!

4 comments:

K.I.N.A said...

a,ah..yg i-warna tu rm4.50..;)

~ mizzAmy ~ said...

yg i-warna tuh cantik tapi harganya pun cantik jugak. so,amy decided to diy my own. ;)

Reen Tart Nenas said...

hermmm info berguna untuk buat majlis akikah :)

Syima Syaz said...

plan nak bagi yassin untuk orang surau masa nikah

nRelate

nRelate