Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Sunday, March 11, 2012

Reyhana dah pandai meniarap!

Yeay!

Alhamdulillah!

First time dia berjaya meniarap, was at 12.30 midnite on our 1st anniversary, 18Feb2012. Tiada hadiah yang lebih bermakna, thanks Reyhana.

Anak mama sangat sweet. She made it twice. Yang first dia macam blur and senyap je. Me too. Second time dia try lagi, and terus menjerit-jerit gembira. Hahaha. Aku pun kecoh siap kejut husband yang dah tido bangun.

Lepas tu... dia as normal cuba meniarap lagi tapi tak lepas. tak tau miracle apa malam tu dia boleh. hehe. Apa pun anak mama ni memang sweet sangat.

And now, alhamdulillah. dah tak susah dia nak turn badan. cuma die belum pandai rolling cam hindustan lagi. dah pandai sok bentang toto tidur atas lantai la kita ye Reyhana. Say babai to katil...nooooooo!

sobs


Gambar Reyhana meniarap @nursery. Sent by nursery owner. ;)

Reyhana now 3months plus. Semoga anak mama terus mencuba sesuatu yg baru. Mama sayang dia. Love!

2 comments:

nizabeba said...

wah good job reyhana!

Renee Meow said...

hyeeee dearieee.. awwww cutenya babyyy.. *hugs*

nRelate

nRelate