Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Monday, December 24, 2012

Jangan lupa dapatkan majalah Dara 2013


Because why?????????

Qeesha.com is inside it. Hehe

Cover, Yuyu Zulaikha. A very famous blogger!

Best sgt gaya tudung n style 2013. 

Dapatkn di kedai for bigger size image!








Friday, December 21, 2012

Annoying drivers

Situation #1

You are late to work.. and there's a long queue at the traffic light.

"Boleh lepas ni...." told that to myself.

Tiba2 one of the driver took more times than he should utk u-turn or masuk kanan..

#/@$^$%×^×/&$×*/#&/#&/@^

Kan dah lambat!

Situation #2

Peacefully driving at the middle lane. Tiba-tiba emergency break.. just because ada driver yg bawak super slow in front.

Xbole nak masuk kanan, sebab ferrari dah high beam dari jauh.

Nak potong kiri pun xbole. Another super slow cars driving at left lane

Grgrggrgrgrgrgg

Situation #3

Again peacefully driving at middle lane..

Then datang satu kereta laju gile.. like takde common sense ke nak cucuk2 dkt middle lane while lane paling kanan kosong!

Then himpit2 pulak from left lane. Padahal dpn die bas.. again sebab sifat perikemanusian bbg die lalu himpit dari kiri.

The point is.. kan kanan kosong. Yang nak himpit jugak aku dengan bas ni kenapa?????

&#^£÷/@;/#^#?/ AGAIN!

Situation #4

Paling annoying!

Kereta banyak at all lanes. Sebab nak cpt stay dkt lane paling kanan...

Tiba2 ada datang makhluk sorg dok high beam and cucuk2 while kat dpn kereta dah beratur..nak masuk lane tengah pon xbole..kereta beratur..

So nak soh aku wat ape? Terbang and bg ko laluan?

&#^£#;÷^&@/#;;_*+(;&@#$/&

Dah xlarat nak ngamuk membentak dlm kereta . Buat habis energy je...sampai office tudung pon dah senget benget. Senyum pun dah x semanis suria lagi...


So bos..tula reason sy dtg lmbt selama ni...hehehehe

Susahnya nak berubah daripada maki maki...tukar kepada istighfar
.

Tapi bila fikir.. mana aku nak cari balik n minta maaf org yg aku maki tadi.

Kenal pon tak.

Semoga aku istiqomah utk berubah. Bye!




Monday, December 17, 2012

Hye!

When was my last update?

Hehehe.Seems like i've been totally busy with my life, as a wife, mother, daughter and as a muslim.

I remember when i first created this blog, it was fully dedicated to my wedding. Once i'm married, it was like a forever good bye to the blog.

I've stopped blogging,totally!

I do miss blogging sometimes. There's so many times i wish i could make a come back (retisss ghitu).. but life hv been more than busy..

Girlsssss.... i finally got my own instagram acct!hahaha.

Ni bukan ketinggalan zaman dah ni... ni mati hidup semula org panggil. But i make it private, sebab ade stalker... hahaha. Lurus btol!

Lets be friend on instagram. Do add me! @durruz

Mcm ni eh?

Ok noob sekian.

Do expect food photography there!

Till next post! In sha Allah. May Allah bless us all








nRelate

nRelate