Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Thursday, February 2, 2012

i'm back!!

wahhh.. ghitu kan tajuk post. macam lah orang heran. huhu

i was away for few months sebab terlalu busy. =(

great news from me. we are now three happy family. MF (laki ku, kot la korang lupa name die sebab dah lame sangat aku tak blog kan ) , myself and our junior.

she was born on 20.11.2011 1.40pagi (memang aku lembab update. hehe. adapting lah kata kan)

insyaAllah ada kelapangan akan cerita pasal my labour experience here..

so here, introducing

 Reyhana S bt MF - Day 1.

 Reyhana S . 2 months 2wks

sebelah tu saje tayang mama die. dah kurus :p

open this one for rental. berminat?


no no no. not that ladies. those are my sweetest girlfriends ever.

cushion kaler2 tu. i got about 9 of them (kena check balik) let me know if u are interested
sedar tak sedar. its february again. month of love!memang campur aduk post aku ni. orang kemaruk baru dapat keyboard. haha.

see youu!












nRelate

nRelate