Pages

Khasiat Susu Kambing

click pada iklan nuffnang saya kawan-kawan~

Thank You!

Hyee korang,

Thanx for reading my blog. From now onwards, all the post akan di schedule and di-auto publish kan bagi mengelakkan keciciran info.

Kalau ada comment yang tak berbalas, akan dibalas bila im back online.

Please acknowledge my photo if you plan to use it in your blog or etc.

Thanx again.

Friday, May 29, 2009

Welcome

Hye semua!

Sengaja aku bukak 1 blog baru, untuk menceritakan perihal kami. Aku dan MF. bunyi agak poyo..hehe..Blog ni sengaja aku buat untuk tatapan sendiri in future..

Blog ini memang agak personal, tak langsung macam blog-blog aku yang lain..jadi jangan terkejut.hehe..

BUT i promise...ianya takkan jadi blog jiwang yg sangat-sangat.haha

nRelate

nRelate